Matija Liška, zdravilec in bioresonančni terapevt

Njegova osnovna izobrazba je športni trener oz. profesor športne vzgoje, ki je vrsto let deloval kot trener v različnih športih. Na Ministrstvu za zdravje je leta 2015 opravil izpit za zdravilca in se izobrazil za bioresonančnega terapevta. Nenehno se izpopolnjuje in izobražuje tako na področju terapiranja kot na ostalih področjih, povezanih z zdravjem. Njegovi učitelji so svetovno znani terapevti in zdravilci: Alan Baklayan, Gary Lim, Jürgen Vollmer itd. Pri svojem delu prisega na izredno zmogljivo napravo Trikombin. Uporablja tudi ostale prijeme, ki vodijo k celostnemu zdravju človeka, in v prakso vključuje bogato znanje in izkušnje s športnega področja.

.

matija_l_l

Pot do njegovega poslanstva, ki ga opravlja danes, je bila dolga oziroma nekoliko ovinkasta. Vseskozi pa povezana z zdravjem, predvsem s športom, raziskovanjem in nenehnim učenjem. V prvem razredu je bil izbran v elitno vrsto telovadcev Narodnega doma. Tako so se začeli vsakodnevni treningi gimnastike (ob boku z legendama Mitjo Petkovškom in Aljažem Peganom). Že kot mladenič je svoje znanje s področja gimnastike predajal mlajšim generacijam kot trener.

Pravi, da je bil šport nekakšen pobeg iz vsakdana, v katerem večkrat ni bil prav razumljen, in najbolj čista oblika izražanja sebe (poleg umetnosti, ki mu kljub želji ni bila naklonjena). Pogosto je zahajal v gore in svoje meje premikal tudi kot strasten (turni) smučar.

Še preden je z odliko diplomiral na Fakulteti za šport (pri prof. dr. Antonu Ušaju), je vestno in z veliko predanostjo opravljal delo teniškega in kondicijskega trenerja ter bil vodja teniške šole v enem najuspešnejših slovenskih teniških klubov. Po petnajstih letih uspešnega delovanja v tenisu, se je želel preizkusiti še v popolnoma drugačnem (večini neznanem) športu – telemark smučanju. V njem je pustil svoj pečat kot tekmovalec, glavni trener in na koncu tudi kot vodja slovenske reprezentance.

Njegov raziskovalni duh, želja po vedno novem znanju, vizija ter iskrenost do sebe in drugih, predvsem pa zmožnost videnja, kar je večini očem skrito, so ga zapeljali tja, kjer je danes. Na novo, a ne povsem novo pot. Sanje o tem, da bi lahko pomagal vsem ljudem, je v njem rasla že od malega. Pri desetih letih je z energetskim zdravljenjem in s polaganjem rok ozdravil svojo sorodnico, tako da so bolečine v hrbtenici postale preteklost. Nadebudni fantič je okolico raziskoval tudi z nihalom ter po knjigarnah in antikvariatih iskal novih informacij, predvsem pa je pustil, da ga uči življenje.

Deček je resda odrasel, a njegova želja po nenehnem izobraževanju in poglabljanju v ljudi ni nič manjša. Zavezal se je, da bo kot izučen zdravilec in bioresonančni terapevt pomagal vsem ljudem, ki so pripravljeni živeti bolje, bolj zdravo in bolj pristno.

                                                           Postavite svoje zdravje na prvo mesto.

.

 

.